Kiikala Fly In 20.5.2022

Kiikala Fly In on peruttu

Ikävä kyllä Kiikala Fly in on peruttu ainakin vuodelta 2022.

Päivän aikana on hyvin aktiivista lentotomintaa, mm. DC-3 vierailee kentällä, sekä paljon eri ilmailulajien ja kerhojen esittelyjä niin maassa kuin ilmassa. Tapahtuman yhteydessä kerhot järjestävät myös esittelylentokursseja. Tervetuloa niin lentäen kuin autollakin!

Tapahtuman varapäivä on ?.?.2022, joten jos säätila ei mahdollista lentotoimintaa varsinaisena tapahtumapäivänä tapahtuma siirretään viikkoa myöhemmäksi. Asiasta tiedotetaan tällä sivulla varsinaisen tapahtumapäivän lähestyessä.

Tapahtuman mainostusohjeet lentokerhoille ja muille yhteistyökumppaneille
Voit mainostaa tapahtumaa liitämällä sivuillesi seuraavan koodin:
<iframe src="https://kiikalanlentokeskus.fi/flyin2021/" style="border:0 none; margin:0; padding:0;" title="Kiikala Fly In"></iframe>

  style-määritykseen voit lisätä myös kokomäärityksen, kuten esimerkiksi staattisen koon:
  height:400px; width:600px;
  tai sisältoalueen täyttävän koon:
  height:100%; width:100%;
  tai selainikkunan kokoon suhteutuvan koon (viewport width ja viewport height)
  width:100vw; height:75vh;
Vaihtoehtoisesti voit tehdä myös tapahtuman esitteestä staattisen kuvan menemällä osoitteeseen https://kiikalanlentokeskus.fi/flyin2021/, muuttamalla selainikkunan koon haluamaasi kuvakokoon, klikkaamalla mainosta oikealla napilla ja valitsemalla "Save image as...". Täälöin toki mainoksen animoinnit loppuvat eikä näytettävää mainosta voida enää päivittää järjestäjän toimesta myöhemmin, joten emme suosittele tätä tapaa.
Siirry sivun alkuun